Om oss

Malmö Retro AB grundades våren 2016 utav Kajsa, Jens och Gustav. Sedan starten har vår ambition varit att sälja högkvalitativa möbler och inredning ifrån förra seklet till Malmö med omnejd. Hösten 2017 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler som vi delar tillsammans med Malmöbaserade inredningsföretaget Tapetorama. Här fylls butiken utav våra vintage möbler tillsammans med Tapetoramas utbud av tyger, tapeter och nutida design för att skapa en inspirerande och trevlig miljö. 

Från och med hösten 2020 kommer vårt sortiment att utökas och nu innehålla designklassiker som tagits upp i nyproduktion igen för att på så sätt kunna erbjuda er ett ännu större utbud. Detta gör även att vi kan fortsätta ta på oss större inredningsprojekt mot såväl privata verksamheter som offentlig miljö utan att behöva tumma på den goda designen.

Hållbarhet och skandinavisk design är två saker som ligger oss nära om hjärtat. Genom att tillvarata den höga kvalitet som skandinavisk möbeltillverkning länge stått för samt göra nödvändiga renoveringar där det krävs vill vi se till att förlänga livslängden och se till att våra produkter får leva vidare en lång tid framöver. 

Ni hittar oss idag på Friisgatan 16 i Malmö. Har ni några frågor eller funderingar så går det självklart bra att höra av er till oss så återkommer vi så snart vi kan. 

Jens morfar Gert (till höger i bild) var möbelhandlare på 1950-talet och en stor inspiration till vår verksamhet.

Jens morfar Gert (till höger på bild) var möbelhandlare på 1950-talet och är en stor inspiration till vår verksamhet.